Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

EKΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ


ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ-& ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΕΒΡΟΥ
Από τους Εθελοντές Αλληλεγγύης..
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΟΥ ..ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ!




Η αφίσα των Εθελοντών Αλληλεγγύης για τον Έβρο που θα κυκλοφορήσει και στο εξωτερικό. ( Όσοι επιθυμούν να ενημερώσουν φίλους του στο εξωτερικό, για τη μαγεία του ΄Εβρου, μπορεί να ζητήσουν σχετικό υλικό στη διεύθυνση: pressbank10@gmail.com). Καμιά επιστολή e-mail να μη φεύγει από τον Εβρο χωρίς την αφίσα αυτή! Ναι , ανά πάσα στιγμή οφείλουμε ΟΛΟΙ μας να θυμίζουμε τον Έβρο.


Οι Εθελοντές Αλληλεγγύης, -το γνωστόν κίνημα της... πατάτας, το πιάτο αγάπης κ.α,- αυτή τη φορά πάει στον Έβρο με στόχο να κινητοποιήσει τους πάντες υπέρ των μοναδικών μνημείων της περιοχής , για τα οποία χρονίως η πολιτεία αδιαφορεί προκλητικά!
Ο εκ των επί κεφαλής του δημοφιλούς κινήματος κ. Αντώνης Ελευθεριάδης μας τόνισε αποκλειστικά:
«-Δεν ξέρουμε, αλλά κάποιοι σε θέσεις κλειδιά σαμποτάρουν τον Έβρο σχεδόν σε όλους τους τομείς και ειδικότερα τον τουρισμό.Ένώ ίσως είναι από τους πλουσιότερους, δυνατούς Νομούς της χώρας, κάποιες δυνάμεις από το 1955 κι εδώ, δεν τον αφήνουν να πετάξει. Παραμένει σε μόνιμη στασιμότητα. Διαθέτει δυό παγκόσμιες μοναδικότητες.. Το δάσος της Δαδιάς και το Δέλτα του ποταμούΈβρου, μνημεία φύσεως προστατευόμενα για τη μοναδικότητά τους, κι ανάθεμα αν τα έχουν ακουστά ακόμη κι οι ΄Ελληνες....Γιατί;
Οι Εθελοντές αλληλεγγύης θα δώσουν την απάντηση με σειρά ενεργειών
Με συγκεκριμένα πλάνα που θα λειτουργήσουν από τον Αύγουστο επιτοπίως και
σε παγκόσμιο επίπεδο... Ο Έβρος διαθέτει μια σπάνια οργιαστική φύση, θαυμαστή τουριστική υποδομή ,πλούσιες αρχαιότητες ..., που όμως τις θάβουν
εν ψυχρώ και εν σχεδίω... Ποιοι δεν θέλουν την ανάδειξη του ΄Εβρου;..»

Σε ένα φυλλάδιο τους, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που θα κυκλοφορήσουν και πρώτοι εμείς αποκαλύπτουμε σημειώνονται τα εξής:


« ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ήρθαν και στον Έβρο .Ήρθαν για να –παραμείνουν, να δράσουν αποφασιστικά και να σταθούν αλληλέγγυοι σε περιπτώσεις που αξίζουν πραγματικά πάσης προσοχής. Βεβαίως υπάρχουν πολλά στον Έβρο για τα οποία αξίζει κανείς να αγωνιστεί, αλλά σιγά-σιγα όμως.
Προς το παρόν , πρώτος αρχικός στόχος των Εθελοντών Αλληλεγγύης είναι το Δάσος και η Μονή Δαδιάς. Μνημεία διαφορετικής απόχρωσης μεν, αλλά στολίδια για τον Έβρο, που όλως περιέργως -όχι δα και τόσο συμπτωματικά- τελούν σε χρόνια καραντίνα αδιαφορίας από κρατικούς παράγοντες και τους ντόπιους τεμπέληδες συνεργάτες τους. Οι Εθελοντές Αλληλεγγύης, θα βγάλουν από τη ναφθαλίνη τις δυο περιπτώσεις αυτές και θα τις φέρουν στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Θα φέρουν το μήνυμα ..τη δάδα της Δαδιάς σε κάθε γωνιά της Υδρογείου. Θα ξεσηκώσουν όλο τον κόσμο, όπως το συνηθίζουν ..(θυμηθείτε το κίνημα της πατάτας, την κίνηση : «Το πιάτο της αγάπης» και τόσα άλλα καίρια με τα οποία καταπιάνονται....
Αυτή τη στιγμή –κι όσο διαρκέσει- στο στόχαστρο του κινήματος ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ είναι ο Έβρος εν συνόλω και σαν αρχή το Δάσος της Δαδιάς και η περιοχή του ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ!
Διότι δεν νοείται σε μια εποχή έξαρσης του Τουρισμού, τουλάχιστον Έλληνας να μην έχει επισκεφθεί ,έστω και μια φορά το παραδείσιο Δάσος , το Εθνικό Πάρκο της Ελλάδας, που αποτελεί την μόνιμη κατοικία-καταφύγιο σπανίων αγρίων αρπακτικών κι άλλων ειδών του ζωϊκού βασιλείου.
Το σύνθημα είναι ένα: Η... δάδα της Δαδιάς
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ Επισκεφθείτε το Δάσος της Δαδιάς , την πύλη του Παραδείσου. Θα αποζημειωθείτε. Μοναδικές εμπειρίες.»
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι η επίσκεψη στο Δασος της Δαδιάς , γενικότερα στον Έβρο είναι προσκήνυμα στη οργιαστική φύση, με μοναδικούς βιότομους όπου εδώ φωλιάζουν σπάνια αρπακτικά πουλιά, αρκούδες, ζαρκάδια, αγριόχοιροι, λύκοι..
Εδώ είναι η γη των Θεών... Διόνυσου, Άρη, Ορφέα και δεν ήταν δυνατόν παρά η φύση να είναι θεϊκή, παραδεισένια.

Κατά τους Εθελοντές Αλληλεγγύης, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι κάτοικοι του Εύρου να μετάσχουν σύσσωμοι στην εκστρατεία με ένα (1) συμβολικό Εβρό, σαν μια δυναμική απάντηση σε όσους σαμποτάρουν την περιοχή , διαδηλώνοντας δυνατά:
«Οι Εβρίτες παίρνουν την τύχη του Έβρου στα χέρια τους.
ΣΥΝΘΗΜΑ: ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΟΥ !
Και βεβαίως το σύνθημα της αφίσας: ...Επισκεφθείτε τη ΔΑΔΙΑ
ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ...»

_______________________________________________

Γίνετε κι εσείς μέλη , ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Συναγωνιστείτε με τη Δάδα της Δαδιάς ..για όλο τον Εβρο! Αγωνιστείτε ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΒΡΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ!
Καταλαβαίνετε τι λέμε; ΄Η μήπως είστε μέλος της... ΕΠΕ …«Πας Θραξ..Βλαξ»;

Εγγραφή μέλους: 5 ευρώ !..Προαιρετικό κι αν νοιάζεστε για τον καταφρονέμενο ..Έβρο! Αν..λέμε...Χέστηκε η φοράδα στ΄αλόνι…θα πείτε!
Το ποσόν είναι συμβολικό...και φυσικά δεν μπορεί να καλύψει ούτε καν τα έξοδα ενός προπαγανδιστικού φυλλαδίου. ΄Εχει όμως μια άλλη δυναμική. Είναι ουσιαστικά κάλεσμα προς όλους τους Εβρίτες να δώσουν έμπρακτα το παρόν τους σε μια παγκοσμίου εύρους εκστρατεία προβολής του Έβρου, αρχής γενομένης με το Δάσος της Δαδιάς και την ιστορική-κακότυχη - Μονή.. Και φυσικά το ΔΕΛΤΑ! Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.
Είναι μια ευκαιρία για καθολική συμμετοχή ΟΛΩΝ μας σε μια προσπάθεια που αφορά ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους του Νομού.. ΣΥΝΘΗΜΑ:
TO EYΡΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΟΥ

Αποστολή μέλους : α) Βομβαρδίζει με e-mails στόχους εκτός Έβρου , παραλήπτες στην λοιπή Ελλάδα και σ΄όλο τον κόσμο με μηνύματα υπέρ μοναδικού Δάσους της Δαδιάς και της ιστορικής Μονής... Επισυνάπτοντας και την αφίσα που βλέπετε εδώ.
Να επιλέγει στόχους, όπου το μήνυμά του να έχει απήχηση. Εκτός από ξένους φίλους και γνωστούς μπορεί να «χτυπήσει» σε εφημερίδες, περιοδικά και bloggers, σε γνωστές προσωπικότητες , διασημότητες , σε επαγγελματικούς συναδέλφους ή συνεργάτες του εξωτερικού.. κ.λπ. και εν πάση περιπτώσει ό, τι άλλο σκεφθείτε ή επιλέξετε κι εσείς. Οι ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις βρίσκονται εύκολα μέσω google. Θα ήταν χρήσιμο για μελλοντικές επαναλήψεις- τα e-mails, που στέλνετε με αντικείμενο την προβολή του Δάσους και γενικότερα του Έβρου να τα κοινοποιείτε και σε μας στη διεύθυνση: pressbank10@gmail.com , ώστε η εκστρατεία μας να είναι σταθερή,συνεχής και ευστοχότερη στο μέλλον.


Το πρόγραμμα των Εθελοντών Αλληλεγγύης για τον Έβρο είναι πολύπτυχο.
Ο Έβρος και οι θησαυροί του πρέπει να αναδειχθούν παγκοσμίως. Η δάδα της Δαδιάς ας υψωθεί από όλους μας κι ας κάνουμε όλους να μιλάνε για τον Έβρο. Τους κρατικούς ξεχάστε τους, όπως αυτοί έχουν σκανδαλωδώς ξεχασμένο τον Έβρο για ατέλειωτες δεκαετίες.. ΟΛΟΙ ,μαζί με τους Εθελοντές Αλληλεγγύης, ας σηκώσουμε τον Έβρο στις πλάτες μας. Ας κάνουμε τον Έβρο και τη διεθνή προβολή του προσωπική μας υπόθεση. Η καμπάνα χτύπησε.ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ.
Θέλουμε συνεργάτες και στην ιστοσελιδα αυτή και στην εφαρμογή του προγράμματος πληροφόρησης για τον Έβρο. ΄Εμείς βάζουμε το φυτίλι. Κι εσείς γίνετε μπουρλοτιέρηδες για να βγει ο Έβρος από τη στασιμότητα που τον έχουν εν ψυχρώ καταδικάσει οι πολιτικάντηδες . Τέρμα πια στο δούλεμα που κρατάει από το 1945!

3-Μπορείτε να γίνετε χορηγός του προγράμματος η Δάδα της ..Δαδιάς
4-Να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα αυτή ή και στα έντυπα που ετοιμάζονται, π.χ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ-ΕΒΡΟΣ κ.α (τηλ.6943 46 4957)
5-Να μετέχετε στις τακτικές εκδηλώσεις και διάφορα events που θα γίνονται σε διάφορα σημεία της Δαδιάς ή και στους προαύλιους χώρους της Μονής Δαδιάς... ακόμη κι αν κλωτσάει ο περίεργος ..ηγούμενος 27/χρονος της!
6-Να σχηματίσετε δικές σας ,κατά περιοχή, ομάδες Εθελοντών Αλληλεγγύης και να δράτε στην περιοχή σας ανεξάρτητα, αυτόνομα, ως τοπικά παραρτήματα (με δικές σας ιδέες, πρωτοβουλίες κ.λ.π) μέσα στα πλαίσια των προγραμμάτων ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ..

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 1 ΕΥΡΩ ή της εγγραφής σ ας ως μέλους ...είναι: ΕΘΝΙΚΗ=271/748513-14 \ -ΑΛΦΑ ΒΑΝΚ=284-002101-079878
Οι λογαριασμοί είναι επώνυμοι στο όνομα ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ, μεγάλου Έλληνα δημοσιογράφου, -εκ των μεγαλυτέρων της χώρας-όπως γράφουν άλλοι , και εκ των πρωταγωνιστών των Εθελοντών αλληλεγγύης... συμπτωματικά γέννημα –θρέμμα Διδυμοτείχου!

Έτσι ... ώστε να ξέρετε τον νομικά υπεύθυνο, στη διαχείρηση του ευρώ σου!..Κι οπότε άνετα μπορείτε να στραφείτε εναντίον του στην παραμικρή παρατυπία.. που δεν θα συμβεί, επειδή αυτός δεν χαμπαρίζει σε θέματα τάξης και ηθικής,..αλλά λέμε!



Εβρίτες εγερθείτε. ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ! Πάρτε τον Έβρο στα χέρια σας. Ξυπνείστε από τον λίθαργο!

ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου